Geruchtenmolen

Geruchtenmolen

Beste Sporting SGW-sympathisanten,

Er is enige onrust ontstaan bij onze jeugd n.a.v. het gerucht dat de club zijn jeugdpotentieel zou onderbrengen bij naburige clubs.

Meer in het bijzonder worden hier Kemzeke en Vrasene genoemd.

Het is niet mijn gewoonte om te reageren op roddels en geruchten, die zijn eigen aan elke vereniging, aan elke plaats waar mensen samen komen. Maar in dit geval dient een uitzondering te worden gemaakt. Er wordt namelijk bewust onrust gezaaid onder de jeugdspelers en bij de mensen die elke dag hun hart en ziel geven voor het welzijn van de club en de jeugdwerking.

Dit gerucht is gestoeld op NIETS.

Ik daag iedereen uit die het tegendeel beweert om man en paard te noemen.

Mensen die dergelijke onzin verspreiden om onze club te beschadigen zijn van een bedenkelijk allooi en ik vraag me af of zij echt niets beters te doen hebben. Shame on you guys !

De jeugdwerking blijft verder gewaarborgd en er is geen reden om de continuïteit in vraag te stellen.

Voor onze 1e ploeg blijven we geloven in een kentering.

De competitie is halfweg, er zijn dus nog veel punten te verdelen.

De afstand met de “veilige” plaatsen is groot maar voor een optimist nog steeds overbrugbaar.

Pas als de degradatie onafwendbaar wordt zullen we ons daar bij neerleggen. Niet eerder.

Ik ben er zeker van dat de spelersgroep en de coaches alles zullen geven om ons op zijn minst nog een boeiende 2e competitiehelft te bezorgen. Dat zijn ze sportief aan de club maar ook aan zichzelf verplicht.

Sporting SGW is een dagelijks ingrediënt in het leven van een groot aantal mensen die zich onlosmakelijk met deze club verbonden voelen, in goede en kwade dagen.

Aan hen in het bijzonder en aan iedereen die Sporting SGW een warm hart toedraagt wens ik een prettig eindejaar en alvast een gezond, gelukkig en voorspoedig 2018 !

Geert Ferket

ShareFilter