SGW gaat op zijn elan voort!

SGW gaat op zijn elan voort!

Zaterdag speelden we onze eerste competitiematch van 2018. We kregen Evergem op bezoek. We konden op een volledige selectie rekenen.

SGW begon goed aan de partij. Een mooie combinatie tussen Lou, Keanu en Myron zorgde meteen voor de 1-0 via Myron. Weer een mooie actie van Myron, die de bal doorsteekt naar Kiki, trapte op snelheid de bal naar doel. Gelukkig kon een verdediger de bal nog keren. Evergem trapte van ver en Senne haalde hem uit het hoekje. Het was een collectief super eerste kwart. Het tweede kwart was nog maar net op gang gefloten, Efe met een goeie pass naar Kiki en de 2-0 ging binnen. Een vrije trap van Efe zoefde net over. De bezoekende keeper trapte niet goed uit, Keanu zat er goed tussen en bediende Yigit voor de 3-0. Lou ontfutselde de bal en plaatste hem mooi in het hoekje: 4-0. Evergem drukte nog eens door, Senne kwam gepast uit en trapte de bal buiten. De bezoekende keeper kwam meespelen, maar Yigit pakte de bal af en knalde de 5-0 in doel. Keanu ging nog eens door het centrum op wandel, maar Yigit plaatste de bal naast. De 5-1 viel nadat Evergem op snelheid door ging. Net voor rust viel de 5-2 na gerommel voor doel en via een schot in de korte hoek.

Na de rust pikte SGW weer in. Een corner van Kiki werd door Myron mooi afgewerkt: 6-2. Myron pakte de bal af, trapte hem op de paal en in de rebound werkte Yigit beheerst af: 7-2. De Evergemse doelman werpt de bal uit, Yigit vangt hem op en trap de 8-2 binnen. In het laatste kwart gaat de bal goed heen en weer tussen beide ploegen. Een mooie plaatsbal van Evergem doet de netten nog eens trillen: 8-3. Kiki ging nog eens door met Ayson, Kiki passt naar Yigit, maar de bal ging net voorbij doel.

Strafschoppen

Evergem: 4/9
SGW: 2/10 (Floris en Lou scoorden)

Sportieve groeten
Davy

ShareFilter