SGW maakt einde aan zegereeks Aalter

SGW maakt einde aan zegereeks Aalter

Zaterdag kregen we Aalter op bezoek. Een ploeg die in de vorige ronde alles had gewonnen in niveau 2. We waren dus gewaarschuwd.

Een goede aanval via Myron en Marco, maar Kiki kon er net niet bij om af te werken. Aalter ging alleen door, maar hun schot verdween naast de tweede paal. Weer een goeie aanval van de bezoekers, Efe redde nog op de lijn, maar in de herneming is het toch 0-1. Kiki knalde op doel, maar de keeper duwde hem uit de hoek. Aalter weer alleen op doel, Senne kwam gepast uit en weg kans. Efe stuurde Marco diep, hij spurtte weg en legde de 1-1 heerlijk binnen. Marco werd weer weg gestuurd, maar zijn schot verdween naast de paal buiten. De Aalterse keeper haalde de bal uit Myron zijn voeten, weg kans.

Eerste kans van het tweede kwart was voor Aalter, de kopbal ging net naast. Een goeie aanval via Yigit, Marco en Kiki, bal verdween in corner. Aalter met een hard schot, Senne duwde in corner. Kiki legde de bal proper af op Marco, maar hij schoot te zwak in. Aalter drong aan, maar de bal werd telkens goed weggewerkt. Yigit schoot op doel, de bal leek naast te gaan, de keeper pakte, maar liet hem glippen: 2-1. Op een corner van Aalter plukte Senne de bal en trapte onmiddellijk uit, Marco pikte de bal mee en legde mooi af op Kiki: 3-1. Meteen de ruststand.

Lou legde meteen breed voor Myron, maar schoot te zwak in. Myron legde goed terug op Marco, maar de bal ging net naast. Een corner van Aalter werd net naast gekopt. Een hard schot van ver verdween over de kooi van Senne. Een vrije trap voor Keanu, Lou knalde op de binnenkant van de paal, Marco was goed gevolgd en 4-1. Een vrije trap voor de bezoekers ging mooi over de muur in het hoekje: 4-2. Senne trapte uit tot bij Myron, die Marco perfect lanceerde: lob over de keeper en 5-2.

In het laatste kwart steeg de spanning. Myron legde af op Kiki, maar de bal ging naast de paal. Aalter ging er vandoor met twee, Senne werd uitgespeeld en zo stond het 5-3. Aalter had de schwung te pakken en bleef aanvallen. De 5-4 was een feit. Weer de bezoekers, een schot werd door Senne in corner geduwd. Lou ontsnapte en ging ervandoor, maar hij schoot voorlangs. Een aanval via Lou en Kiki kwam bij Myron die laag inschoot: 6-4. SGW bleef aanvallen, maar de bal wilde er niet in. SGW knalde op doel, de bal verdween over de lijn, maar de keeper zei van niet…de bezoekende supporters zwegen voor dood… Senne redde achteraan de meubelen. Yigit dweilde de flank af en bediende Efe, die de 7-4 scoorde. Aalter probeerde nog, maar de bal verdween in het zijnet. Lou met het laatste wapenfeit, maar zijn schot spatte uiteen op de lat.

Strafschoppen

SGW: 5/10 (Myron, Kiki, Lou, Ayson en Efe scoorden)
Aalter: 4/9

Sportieve groeten
Mario

ShareFilter