SGW legt Melsele over de knie

SGW legt Melsele over de knie

Zaterdag trokken we naar Melsele voor onze wedstrijd. Keanu was geblesseerd en Marco was ziek. We zaten dus krap in onze ploeg en namen Mattijs mee als negende man.

De eerste serieuze kans was voor de thuisploeg, Senne duwde de bal uit het hoekje in corner. Na de corner lanceerde Lou Kiki, haar schot ging vanuit een scherpe hoek net naast. Mattijs pakte de bal af en scoorde de 0-1. Op corner van Kiki, bleef de bal hangen en de bal ging uiteindelijk terug in corner. Melsele probeerde eruit te komen, maar SGW stond stevig in de verdediging. Floris, Ayson en Efe waren zeer secuur achterin. Op corner van Melsele ging Lou in de tegenaanval en legde prima af voor Mattijs: 0-2.

SGW bleef de baas in het begin van het tweede kwart. We zetten hoog druk en brachten mooi voetbal van achter uit. Efe bracht de bal goed voor, Kiki legde mooi terug aan de tweede paal en Yigit scoorde de 0-3. Melsele brak uit, maar Senne redde de bal. SGW nam het commando weer over en ging resoluut voor de aanval. Melsele bleef proberen, de SGW verdediging kreeg de bal niet ver genoeg weg en de thuisploeg knalde vanuit de tweede lijn de 1-3 in de pin. Een uitbraak van SGW, maar Yigit kon net niet bij de bal om af te werken. Melsele met een reuzekans, maar de bal werd wild hoog over geschoten. Laatste kans voor de rust was voor Yigit, maar de bal ging voorlangs.

Na de rust ging SGW op zijn elan verder. Mattijs zette goed druk en Myron knalde de bal onder de keeper binnen: 1-4. Melsele met een schot van ver, maar Senne plukte de bal eenvoudig. Een hard schot van de thuisploeg en een mooie save van Senne. SGW heeft het nu wat moeilijker om eruit te komen. Efe stuurde Kiki diep, maar de bal ging voorlangs. Mattijs legde de bal heerlijk terug op Kiki, die de 1-5 binnen ramde. Kiki kreeg er niet genoeg van en legde ook nog de 1-6 binnen.

In het laatste kwart gingen de hemelsluizen open en veranderde het veld in een hagelveld. Het werd koud en nat en niet meer aangenaam om te voetballen. Efe knalde op de keeper. SGW ging er met drie alleen van door, maar vergaten het af te maken. Melsele vond nog eens een gaatje en zo stond het 2-6. Yigit pikte ook nog een doelpuntje mee en dreef de score verder op: 2-7. Een vrije trap van Efe verdween heerlijk binnen: 2-8. Wat een score. Het werd steeds moeilijker spelen en het veld werd gladder. Melsele profiteerde nog en scoorde nog tweemaal. Zo werd de eindstand 4-8.

Bij dit hondenweer werden er geen strafschoppen genomen.

Sportieve groeten
Mario

ShareFilter