SGW vergeet kers op de taart te zetten!

SGW vergeet kers op de taart te zetten!

Zaterdag trokken we naar Daknam voor onze volgende wedstrijd. We misten enkel Lou in de ploeg. De wedstrijd begon met een minuut stilte door het overlijden van de vader van de trainer van de thuisploeg.

SGW begon het snedigst aan de wedstrijd, de eerste kans was voor Marco, maar hij kon niet afwerken. De thuisploeg probeerde op de counter, maar de bal verdween in het zijnet. Myron knalde op doel, de afvallende bal was voor Keanu, die er 0-1 van maakte. Even later trapte de thuiskeeper de bal weg, Keanu pakte de bal mooi aan en knalde heerlijk de 0-2 binnen. Wat een droomstart! De thuisploeg kon enkel maar counteren, Senne kon de bal klemmen. Op een corner van de thuisploeg bokste Senne de bal weg. SGW ging nog eens aan de haal, maar de keeper kwam gepast uit. SGW liet het spel goed over en weer gaan. Een lob van Marco belandde net naast het doel. Myron onderschepte nog een bal, maar zijn uithaal ging hoog over. Marco ging nog eens op wandel, maar weer zat de keeper er goed tussen.

Het tweede kwart was een sterk begin van de thuisploeg. Er was balverlies op het middenveld, een hard schot op doel volgde en de 1-2 was een feit. De druk werd nu groter en SGW kreeg het wat moeilijker. De thuisploeg vuurde een ver schot af van net over de middenlijn en zo stond de stand gelijk: 2-2. Senne ging nog eens goed plat om zo een achterstand te vermijden. SGW kwam terug beter opzetten. De bal geraakte achterin niet weg en Yigit duwde de 2-3 binnen met zijn scheenbeen. Yigit bracht de bal weer goed voor, maar Kiki kon er net niet bij om binnen te leggen. Keanu werkte de bal achterin slecht weg en zo belandde de bal bij de thuisploeg die onmiddellijk de 3-3 scoorde. Op een corner voor de thuisploeg bleef de bal hangen, de bal werd door een pak benen binnen getrapt: 4-3. Efe met een rush op links en perfect panklaar gelegd op Kiki, die de 4-4 potte. De thuisploeg knalde op de buitenkant van de paal. Efe onderschepte de bal, maar schoot van ver hoog over. SGW bleef knokken voor elke bal. Weer een schot van ver, Senne ging goed plat. De thuisploeg ging op rechts door, met een simpel tikje kwam de bal bij een vrijstaande speler en de 5-4 was een feit. Meteen rusten geblazen!

Na de rust ging het spel weer goed over en weer. Een schot van de thuisploeg werd gepakt door Senne. Een vrije trap voor SGW was te zwak om de keeper te verontrusten. Een corner van Kiki bleef in het pak hangen, in de herneming knalde Kiki op de lat. Een mooie aanval via Kiki en Myron kon niet worden afgemaakt. Marco onderschepte de bal en legde de 5-5 mooi binnen. Een mooie actie van de thuisploeg kon niet worden afgerond. Weer een goede aanval van SGW, maar Marco kon niet scoren. De thuisploeg probeerde nog eens, Ayson stond Senne bij op de lijn, Senne kon daarna de bal pakken. Myron legde de bal af, Kiki trapte op de keeper. Myron pakte de bal af, draaide en knalde, maar de keeper ging goed plat. Marco probeerde van ver, maar zijn schot ging hoog over.

Kregen we nog een winnaar in het laatste kwart? Het eerste wapenfeit was voor SGW, de corner van Efe scheerde de lat. Een schot van Keanu ging maar net naast de paal. Een diepe bal, maar Keanu kon er niet goed bij om hem binnen te leggen. Een aanval van de thuisploeg, Senne stond pal op het schot. SGW ging resoluut in de aanval en wilde winnen! Keanu probeerde nog eens, schot ging in corner. De thuisploeg trok ten aanval, het schot paste juiste in het hoekje: 6-5. Dat was even een opdoffer. Een corner van SGW belandde bij Myron die op de lat kopte. Nog maar eens een aanval voor SGW, de bal wilde er niet in. De thuisploeg kwam nog eens piepen en werkte efficiƫnt af: 7-5. De laatste mogelijkheid was voor SGW: Marco legde goed af op Myron, die alleen op de keeper ging, de bal ging net naast de paal buiten.

Een puike prestatie van SGW!

Sportieve groeten
Mario

ShareFilter