Inschrijvingen jeugd seizoen 2021 - 2022

Beste speler,

Beste ouder,


Het afgelopen seizoen 2020-2021 is, idem het voorgaande seizoen niet afgelopen zoals wij of jullie dit gehoopt en gedroomd hadden. Nu de verwachtingen rondom CORONA en het herstellen van het openbare leven er zeer positief uitzien, kunnen we alleen maar hoopvol naar volgend seizoen uitkijken.

Aangezien bij vele sportieve jongeren het bloed al stevig bruist om terug te mogen voetballen, kijken we met zijn allen uit naar een volledige herstart van de competitie en trainingen.

Dus naast het reeds bestaande concept van ‘voorinschrijving’ gaan we alles op alles zetten om effectief pasdagen te organiseren. We kunnen dan ook meteen meedelen dat we terug een 2 tal fysieke inschrijvings- en pasmomenten op de club zullen organiseren.

Deze dagen zijn vastgelegd op 30 Juni en 09 Juli, telkens van 18:00 tot 21:00 u.


Registratie d.m.v. Voorinschrijving

Door de gegevens in te vullen via de website engageer je je (kind) om volgend jaar weer deel uit te maken van de grote sportieve familie die KFC Sporting Sint-Gillis-Waas is.

We vragen bij die voorinschrijving alvast een voorschot van € 50,00.

De lidgelden voor de spelers onderbouw zijn niet veranderd t.o.v. vorig jaar. We vragen wel om het saldo te betalen binnen de maand na betaling van het voorschot. Op dat moment krijg je een kledingvoucher. (Het saldo kan ook op de pasdag voldaan worden via payconiq of cash)

Met deze kleding voucher kan je ofwel de kledij zelf gaan passen bij onze kledijleverancier Teamcenter Waasland (Stadionplein 5, 9120 BEVEREN)

Ofwel kan je, als je je kledingmaten goed kent, via onze webshop op de SGW website, de kledij zelf bestellen met ingeven van de juiste kleding maten en dus zo de kleding voucher inruilen.

Dit is de link naar  de webshop: webshop Sp. Sint-Gillis-Waas


Registratie op de pasdagen

We gaan er alles aan doen om op 30 Juni en 09 Juli, telkens van 18:00 tot 21:00u een pas- en inschrijvingsmoment te organiseren, maar uiteraard onder voorbehoud. Mocht de regering of gemeentebestuur besluiten de maatregelen terug aan te scherpen dan rest dus enkel inschrijven via de website !!

Lidgeld kan op die dagen ofwel cash ofwel via PAYCONIQ voldaan worden.


Lidgelden seizoen 2021 – 2022

Onderbouw en Middenbouw  € 250,-- 

Bovenbouw ( U17 )                      € 280,--

Seniors                                           € 325,--


Opmerking :

Spelers van Bovenbouw en Seniors die GEEN nieuwe kledij wensen kunnen gebruik maken van de optie ‘ gereduceerd lidgeld’ . Info hierover kan u verkrijgen via INFO@SPORTING-SINTGILLISWAAS.BE


PROEFTRAININGEN allerkleinsten ( en nieuwe leden )

Dit jaar organiseren we idem voorgaande jaren meerdere ‘proef’-momenten. Je kan dan als het ware eens komen ‘proeven’ van het voetbal onder leiding van een ervaren en gediplomeerde trainer die je tijdens dit uurtje kennislaat maken met onze club, de trainingen, wedstrijdjes, enz.…

Deze proeftrainingen zijn in eerste instantie bedoeld voor de allerkleinsten ( U6 t.e.m. U8 ) spelertjes, dus leeftijdscategorie 4 - 5 – 6 en 7 jaar.

Deze 3 proef trainingen zijn vastgelegd op de volgende zaterdagen:

7 augustus   van 10:00 tot 11:00.

14 augustus van 10:00 tot 11:00

21 augustus van 10:00 tot 11:00

Laat tijdig weten dat je wil komen ( 1 - 2 of 3 dagen ) via Nicolas@sporting-sintgilliswaas.be 

Heb je vragen over deze ‘proef’ trainingen dan kan dit ook via het ‘INFO’ mailadres OF contacteer één van onder vermelde personen. Zij zullen je graag de nodige informatie hierover geven.

Voor spelers die niet tot deze leeftijdscategorie behoren stellen we reeds jaren voor om enkele weken vrijblijvend mee te trainen met hun eigen leeftijdscategorie zodra de trainingen starten.


Contact personen:

Nicolas Mangnus               nicolas@sporting-sintgilliswaas.be   - Jeugdcoordinator 

Tony Poppe                         tony@sporting-sintgilliswaas.be       - Jeugdvoorzitter

Nico Mangnus                    GC@sporting-sintgilliswaas.be          - Bestuur

Pieter Schelfhout              pieter@sporting-sintgilliswaas.be    - Jeugdbestuurslid

Raoul De Roeck                 raoul.de.roeck@telenet.be                 - Jeugdmedewerker (GSM : 0474 13 58 61)


We hopen dat we ook volgend voetbalseizoen op jou en je vrienden mogen rekenen als trouwe spelers van onze club

Tot binnenkort,

Het Bestuur


ps. Als je inschrijft voor het nieuwe seizoen via de website, krijg je een bevestigingsmail. Bekijk zeker jullie spamfilter als je denkt dat je geen mailbevestiging zou ontvangen hebben!

Inschrijvingen jeugd seizoen 2021 - 2022
  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}
Inschrijvingen jeugd seizoen 2021 - 2022

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x