05 januari 2019

Kersttornooi DAG 12

Na gisteren het eerste deel afgewerkt te hebben bij de U10 hadden we nu meteen vanaf deze ochtend de U10 in hun finale van de 4 "besten" uit 9 ploegen. Kemzeke, Sint-Pauwels, ACT2prevent en Sint-Niklaas waren de gladiatoren van dienst. Sint-Pauwels en Kemzeke konden mekaar bijhouden maar onderling tegen Sint-Niklaas en ACT2Prevent moesten ze hun meerdere erkennen. Hier stond voor bij ACT2Prevent met stip bovenaan maar hier was een zeer goed Sint-Niklaas dat stokken in de wielen stak van mijn persoonlijke pronostiek. Sint-Niklaas won hun 3 wedstrijden en was meteen de winnaar in het U10 - tornooi.

Na de U10 hadden we dan de U15 met hun finales over drie blokken voor plaatsen 9 tot 12, 5 tot 8 en 1 tot 4.

In reeks 1 Zaffelare, Doorslaar, Haasdonk en Sint-Niklaas. Sint-Niklaas was hier de beste in hun tabel en werden 9de in hun tornooi.

In reeks 2 werd Hulst A de "winnaar" in hun reeks voor White Boys B, Vrasene A en Bosdam-Beveren. Deze laatste ploeg werd doorverwezen naar de laatste plaats omdat ze een U17 speler hebben opgesteld jammer en onnodig.

In reeks 3 met White Boys A, Vrasene B, Hulst B en VW Hamme in de arena was Hamme die er bovenuit stak en meteen werd gekroond tot winnaar in het U15 tornooi.

Morgen hebben we dan als afsluiter de U13 ploegen in hun finale poules. Komt dat zien

tot dan?

Kris

Graag een wedstrijd bijwonen?

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x