07 januari 2019

Kersttornooi DAG 13

Voila, dit hadden jullie nog te goed een laatste mini mini verslagje

Gisteren de laatste finales bij de U13. In 4 blokken van plaats 16 naar plaats 1.

In de eerste blok stonden Ekeren-Donk, Bosdam-Beveren, Hulst VV B en SGW A tegenover elkaar. Hier hadden we een sterke thuisploeg die door het lot in de heenronde in een (te) sterke reeks stonden waardoor ze t'ja op deze manier voor de plaatsen 13 tot 16 moesten spelen. Hun antwoord: 2 winners en 1 gelijkspel meteen goed voor plaats 13 op 16.

In het 2de blok wederom een thuisploeg (B) - en jawel - wederom een ploegje uit Hulst (A) dan nog Sint-Niklaas A en Haasdonk. Hier stond geen maat op Haasdonk met 3 klinkende overwinningen goed voor plaats 9 in hun tornooi.

Ok verder dan met het 3de luik (plaats 5 tot 8) = sterker spelende teams, hadden we Melsele A en B, Sint-Niklaas B en de jongens van White Boys. Hier kroonde Melsele A zich als "beste" van deze 4 teams en meteen de 5de stek in het U13 tornooi.

Dan de final4 met de Tempeliers, Zelzate, VW Hamme en Melsele C. Dat het vonken ging geven stond in de sterren geschreven. Hier heerste een zeer sportieve strijd - ok op een sportief incidentje na - met leuk voetbal van deze 12-jarigen. Wedstijd 4 van 6 werd meteen het wisselmoment voor de plaatsen 1 tot 4 tussen de Tempeliers en VW Hamme. Hier wonnen de sympathieke minivoetballers uit Zelzate nipt van Hamme waardoor de laatste wedstrijd meteen de finale wedstrijd in de finale werd! De winnaar werd hier in de eerste in het U13 tornooi. Laat nu net de Tempeliers tegen Zelzate = eigenlijk dezelfde jongens die op het veld spelen tegen elkaar uitkomen. De spanning was er even maar na meer dan 2 doelpunten  verschil was de veer gebroken - of net iets teveel energie verbruikt bij de eerste 2 wedstrijden - bij de jongens van Zelzate. Ze werden met 7-2 cijfers opzij gezet door hun ploegmakkers. De tempeliers werden meteen verdiend winnaar van het U13 tornooi.

Voor nu gaat mijn "Kersttornooi" pen liggen, na deze editie voor altijd,

mvg.

Kris

Graag een wedstrijd bijwonen?

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x