27 december 2018

Kersttornooi DAG 5

Vandaag mochten de U13 en reeds 1 reeks van de U15 aan de bak!

Bij de U13 – in 4 reeksen van 4 ploegen, ook meteen de “langste tornooi dag” – hadden we in reeks 1 ons thuisploegje (B), Bosdam, White Boys en Svelta Melsele C. Hier moest onze thuisploeg het onderspit delven voor Melsele C en White Boys en dankzij een winner tegen Bosdam werden onze jongens 3de in hun reeks.

In reeks 2 wederom een Melsele – nu de B-kes – dan onze buren uit Hulst – ook met 2 teams aanwezig – onze A-kes en dan de Tempeliers – een minivoetbalploeg – uit Zelzate. Hier stond totaal geen verhaal op de Tempeliers. 3 x dikke winners en klaar voor de finales voor plaats 1 tot 4 op zondag 6 januari

In reeks 3 hadden we dan het 2de ploegje uit Hulst, dan de “A”-kes van Melsele dan Sint-Niklaas A en de jongens van Zelzate. Hier bleek dan weer Zelzate de beste van 4 kort gevolgd door Melsele A, Sint-Niklaas A en Hulst VV B.

Reeks 4 – de laatste reeks bij de U13 - hadden we dan Haasdonk, Sint-Niklaas B, VW Hamme en Ekeren Donk tegenover elkaar. Hier moesten we Hamme als meerdere erkennen in deze reeks, 2 winners en 1 gelijkspel waren voldoende voor de final “four” voor hen!

De finales van de U13 op zondag 6 januari – meteen onze jaarlijkse afsluiter van het tornooi - heeft naar mijn gevoel een topfinale opgeleverd. Allen naar de Gavers die dag 

Deze avond mocht er dan nog 1 reeks van de U15 aan de slag in hun heenrondes. Hier hadden we dan een op z’n minst gezegd een “te sterke” White Boys ploeg – die notabene op het veld in de U17 reeks aantreden – en redelijk makkelijk door hun reeks fietsten met een 0 – 2 winst tegen Doorlaar, 4 – 0 gewonnen van Vrasene en 8 – 0 … van onze SGW B.

Morgen dan de U10 en de rest van de reeksen bij de U15 en alle heenrondes zijn gespeeld. Zaterdag 29 december starten we dan met de eerste finales bij de U8 gevolgd door een minivoetbaltornooi van 6 teams uit onze club. Een ploeg “esgewee”, Lucki Strike, Vieux SGW, Anciens, jeugdtrainers en Youngsters. De ploegnamen zijn een bewuste keuze en hebben allemaal te maken met onze club van nu en van vroeger. Allen welkom die dag vanaf 16u in de Gavers.

Met sportieve groet,

Kris

Graag een wedstrijd bijwonen?

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x