28 december 2018

Kersttornooi DAG 6

Vandaag de laatste voorrondes bij de U10 en dan nog de 3 resterende reeksen bij de U15.

In de 1ste reeks bij de U10 met Kemzeke, Sint-Pauwels, Rupelmonde en onze thuisploeg bleek Kemzeke te sterk in deze reeks met 3 puike overwinningen op rij meteen goed voor een plaatsje bij de laatste 4.

In de 2de reeks met 5 ploegen - met wederom een ACT2Prevent ploegje – bleken deze jongens te sterk na een 0-4 tegen Sint-Niklaas, 8-0 gewonnen van Haasdonk, dan nog eens met 2-0 gewonnen van VW Hamme en in hun 4de game Bazel met dubbele cijfers de spreekwoordelijke boot in.

Later vandaag nog konden de U15 ook hun heenrondes afwerken 

In de B-reeks kon Hulst VV B zich tot de sterkste van hun reeks kronen na een 3-1 wist tegen Sint-Gillis-Waas, nog eens een 3-1 winst tegen Sint-Niklaas en dan 4-1 van White Boys B gewonnen. Ook zij staan bij de laatste 4

De C en D reeks liepen door elkaar met 6 ploegen. In de C-reeks won Vrasene A met 3-0 van Hulst VV A en dan nog eens met 7-0 van Haasdonk. In de D-reeks staken er 2 ploegen bovenuit met VW Hamme en Bosdam-Beveren als de besten. Het onderling duel wees de finaleplaats aan en hier was Hamme een tikkeltje efficiënter. Zaffelare was hier een te makkelijke prooi voor deze 2 ploegen.

Morgen – zaterdag 29 december – starten we de finalerondes bij de U8, we beginnen er aan om 9u30. Laatste wedstrijd is voorzien rond 14u05 en rond 14u30 kennen we de winnaar van ons Kersttornooi bij U8.

Tot in de Gavers,

Kris

Graag een wedstrijd bijwonen?

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x