29 december 2018

Kersttornooi DAG 7

Na de voorrondes in elke leeftijdscategorie hadden we vandaag de U8 finales op het programma. Deze groep opende ons Kersttornooi editie 2018-2019 en mocht ook meteen de finales "openen"

In 2 groepen van 2 reeksen mochten Sinaai, Waasland-Beveren, Avanti Stekene A en B, White Boys en Bazel aan de slag. Voor plaatsen 10 tot 12 won White Boys 2x, ze wonnen van Waasland-Beveren en dan nog eens van Sinaai. In de 2de groep voor plaatsen 7 tot 9 was Avanti B, net voor Bazel en hun collega's van de A ploeg net iets beter.

Dan in de "finale" groep - ook 2 reeksen door elkaar - hadden we Lokeren, Sint-Niklaas A en Sombeke die voor plaats 4 tot 6 speelden. Hier was Lokeren te sterk in deze groep van 3, meteen waren zij 4de in dit tornooi. Voor de plaatsen 1 tot 3 hadden we dan ACT2Prevent, Sint-Nikaas B en Sint-Gillis-Waas tegenover elkaar. Hier stond er geen maat op ACT2Prevent met 2 overwinningen meteen voldoende om tot winnaar van ons U8 tornooi uitgeroepen te worden.

Proficiat aan die jonge groep spelers en begeleiders,

Morgen (zon 30 dec) gaan we dan van start met de U7 finales en daarna de U9 finales. Dan even 2 dagen van relatieve rust voor jullie dienaar,

msg.

Kris

Graag een wedstrijd bijwonen?

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x