02 januari 2019

Kersttornooi DAG 9

Vandaag stond de U12 op "het" menu. In 4 reeksen van 4 ploegen werktten de teams hun finale plaatsen af!

In de 1ste reeks voor plaats 16 tot 13 hadden we Bosdam-Beveren, Avanti Stekene, Grembergen en Ekeren-Donk tegenover elkaar. Hier won Ekeren-Donk hun 3 wedstrijden meteen goed voor een 13de stek, gevolgd door Grembergen, Avanti en Bosdam.

In de 2de reeks hadden we dan Sint-Pauwels A en B, nogmaals Ekeren-Donk - die de plaats innam door het FF van Daknam - en Kruibeke. Hier nam laatsnoemde ploeg de "1ste" plaats in hun reeks, zij werden op deze manier 9de in het U12-tornooi.

In de 3de reeks wederom 4 nieuwe teams met Sinaai, Sint-Niklaas, VW Hamme B en Bornem. Bornem ook altijd op de afspraak in ons tornooi werd "1ste" in hun reeks en hierdoor 5de van het tornooi.

In de 4de reeks - de final4 - stonden volgens de uitslagen in de voorrondes 4 teams tegenover elkaar die - jawel - toch wel de verwachtingen inlostten. Sint-Gillis-Waas - eigenlijk een U11 team - kon maar 1 punt puren uit zijn 3 wedstrijden doch werden ze immer weggespeeld. Zij werden 4de. VW Hamme A kon dan weer 1x winnen - tegen de thuisploeg - en verloor hun resterende wedstrijden, zij werden 2de in dit tornooi. Vrasene en Mini=Maxi bleken de 2 sterkste ploegen in deze poule. Vrasene won dan 1 wedstrijd en speelde 2x gelijk en werden zo 2de van het tornooi. Mini=Maxi - een verzameling van spelers die op zondag in een minivoetbalcompetitie spelen - wonnen 2x en speelden 1x gelijk tegen Vrasene. Mini=Maxi werd zodoende uitgeroepen tot winnaar van het U12 tornooi. Uit het kamp van de winnaar was de uitdrukking typerend voor hun wedstrijden "Mini was Maxi in de eerste wedstrijd(en) maar wat meer "mini" naar het einde toe …" slaap hier maar eens over. Niet duidelijk?

goedenavond,

Kris

Graag een wedstrijd bijwonen?

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x