16 augustus 2020

2de trainingsmomentje op onze club

Het jeugdkader van SGW, bestaande uit de heren Nico en Nicolas Mangnus en Tony Poppe organiseerde afgelopen zaterdagmorgen op het A-terrein in het Houtvoort stadion een laatste proeftraining om jeugdige spelertjes in de leeftijdscategorie U6, U7 en U8 warm te maken en te krijgen om op voetbal te gaan.

Twee weken geleden vond de eerste jeugdkennismaking met voetbal plaats terwijl de tweede sessie een week geleden moest worden afgelast vanwege de tropische hitte.


Hierboven vind je alvast een leuk filmpje van de vorige sessie, veel kijkplezier

Voor deze laatste proefsessie, welke plaats vond onder ideale weersomstandigheden, hadden zich zo’n twaalf spelertjes ingeschreven die zich allemaal verdienstelijk kweten van hun taak.

Ook deze laatste training werd verzorgd door jeugdcoordinator Nicolas Mangnus die een goed gevoel aan die trainingen heeft overgehouden. "Iedereen heeft het leuk gevonden. Eerst werd er rondgelopen met de bal, daarna een trapoefening om te besluiten met een onderling wedstrijdje” , aldus een tevreden jeugdtrainer Nicolas Mangnus. Ook de aanwezige ouders waren vol lof over het verloop van die proefsessies. Na afloop maakten diverse jeugdspelertjes van de gelegenheid gebruik om zich bij Nico Mangnus in het secretariaat te laten inschrijven als jeugdlid.

Komende woensdagavond vindt tussen 18.15 en 19.15 uur nog een effectieve training plaats.

Arthur Eeckhout

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x