14 augustus 2018

A-kern bekert voort!

De hernieuwde A-kern van SGW heeft zich afgelopen zondagmiddag in het eigen Houtvoort Stadion geplaatst voor de derde bekerronde in de strijd om de Hofman Cup.

Tegen het ook in de vierde provinciale klasse acterende FC Panters Okegem won de zwaar gehavende formatie van hoofdtrainer Yves Michelet, er ontbraken een aantal basisspelers om uiteenlopende redenen, na het nemen van strafschoppen met 3-2. In de reguliere negentig minuten werd er niet gescoord.
Voor de thuisclub miste alleen Bo de Moor van elf meter terwijl Sander Puylaert, Yordi Verneulen en Jens Van Overmeire wel trefzeker waren voor de thuisformatie.
In de strafschoppenserie was een hoofdrol weggelegd voor de na rust ingevallen tweede doelman en huidig doelman van de Beloften Jochim Reybrouck die twee strafschoppen van de tegenstander uit zijn doel winst te ranselen.

Wie de tegenstander in de volgende bekerronde zal worden, is op dit moment nog niet bekend. Zodra de tegenstander bekend zal zijn, wordt dit op de site geplaatst.

Voorafgaand aan die bekerwedstrijd oefende de beloften van SGW tegen de beloften van FC Panters Okegem.
Na een 0-0 ruststand won de thuisclub met 1-0 dank zij een treffer welke acht minuten voor tijd werd gescoord door Sven Prenen. Dit was meteen de eerste overwinning voor de thuisformatie van hoofdtrainer Vincent Deckers in de voorbereiding op de nieuwe competitie welke in het eerste weekeinde van september van start zal gaan.

Arthur Eeckhout

Graag een wedstrijd bijwonen?

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x