27 oktober 2018

A-kern reist met vertrouwen naar Zele

De A-kern van SGW reist morgen met vertrouwen naar Zele om aldaar om 15.00 uur KFCE Zele B partij te geven.

De komende tegenstander neemt momenteel de vijfde plaats in het tussenklassement op vijf punten van de twee leiders en met een achterstand van vier punten op SGW.

Volgens hoofdcoach Yves Michelet is deze tegenstander één van de best voetballende ploegen uit de reeks met ervaren spelers in de gelederen.

De ploeg uit Sint-Gillis-Waas kan in ieder geval nog steeds niet beschikken over Pieter Vervaet, Giovanni Feyen, Kjell Van Overmeire, Thomas Vercauteren en Yannick Merckx (allen nog geblesseerd).

Giovanni Feyen en Yannick Merckx hebben inmiddels wel al terug de trainingen hervat maar zijn beiden nog niet inzetbaar..

Het wordt dit weekeinde ongetwijfeld een spannende negende competitiespeeldag met dien verstande dat één van de twee koplopers (Hamme-Zogge) reeds vanavond op bezoek gaat bij het hoog geklasseerde Sparta Waasmunster B, thuis altijd moeilijk te kloppen.

PD Kruibeke, ook medekoploper, moet morgen op verplaatsing naar hekkensluiter Baasrode en moet daar ongetwijfeld de volle buit kunnen binnenslepen.

Supporters allen op post.

Arthur Eeckhout

Graag een wedstrijd bijwonen?

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x