25 april 2019

A-kern SGW is klaar voor start eindronde

De A-kern van SGW speelt zondagmiddag aanstaande (aanvang 15.00 uur) op eigen terrein de eerste wedstrijd van de eindronde met als inzet promotie naar de derde provinciale.

Tegenstander is Huize-Ouwegem dat in zijn reeks (4e provinciale klasse B) in de reguliere competitie als tweede is geëindigd met 62 punten. Als je de statistieken bekijkt is het geen gemakkelijke tegenstander, zo vindt ook SGW-hoofdcoach Yves Michelet.

“Ze hebben slechts twee maal verloren en acht maal gelijk gespeeld. Ze scoren evenwel niet echt veel maar slikken tevens ook bijzonder weinig doelpunten. Men heeft twaalf maal de nul gehaald. Wij moeten van begin af aan zeer scherp zijn, “ aldus Yves Michelet die het eerste duel met het nodige vertrouwen tegemoet ziet.

SGW zit ook in een goede periode en zijn al dertien wedstrijden ongeslagen. Daarin wist men 43 maal de netten te vinden. De volledige selectie is topfit.

Vorige week donderdagavond alsmede ook afgelopen dinsdagavond heeft iedereen goed en scherp getraind, Vanavond (donderdag) wordt er voor het laatst getraind. Bij winst moet SGW een week later voor de tweede wedstrijd op verplaatsing naar Herdersem of Knesselare.

Supporters van SGW, komt zondagmiddag met zijn allen naar het Houtvoort stadion om de ploeg te ondersteunen en naar de overwinning te schreeuwen.


Arthur Eeckhout

Graag een wedstrijd bijwonen?

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x