12 oktober 2018

A-kern SGW optimistisch gestemd!

Dit weekeinde staat in de competitie de zevende speelronde op het programma .

De meeste aandacht gaat ongetwijfeld uit naar het duel tussen de beide koplopers, SGW en Sparta Waasmunster B.

Ongetwijfeld zal de vaste supporterskern van SGW daarbij ook aanwezig zijn op het veld van Sparta Waasmunster om hun team aan te moedigen en naar de overwinning te roepen.

Beide teams nemen voorlopig de eerste plaats in met ieder vijftien punten uit zes gespeelde duels.

Alleen is SGW het productiefst (21-7) tegen 14-10 voor de komende tegenstander.

Medeverantwoordelijk voor de productiviteit van SGW is onder meer de 26-jarige spits Pieter Vervaet die tot op heden al zes treffers heeft gescoord voor de hoofdmacht van hoofdcoach Yves Michelet.


Kort voor de donderdagavondtraining keek Pieter Vervaet al even vooruit naar deze topper.

“Het zal ongetwijfeld een moeilijke wedstrijd worden maar we draaien goed en zijn goed bezig. Op de trainingen wordt er keihard gewerkt en daar plukken wij tot op heden de vruchten van, “ aldus Pieter Vervaet.

Ook een speler die zijn steentje tot het huidige succes heeft bijgedragen is ongetwijfeld de 37-jarige captain van de ploeg, Hendrik De Maeyer. Vorig seizoen heeft hij gespeeld net over de grens, bij de plaatselijke amateurderdeklasser HVV”24 uit Hulst, waar de Belg Pieter Ongenae hoofdtrainer is.

Net als zijn ploegmakker Pieter Vervaet verwacht ook hij een moeilijke wedstrijd maar ook hij hoopt op drie winstpunten.

Beiden spelers verwachten dat de tegenstander van zondag wel uiterst gemotiveerd zal zijn na de jongste forse 6-0 nederlaag bij KFCE Zele B.


Aan spanning zal het zondag zeker niet ontbreken maar iedereen binnen het SGW-kamp is vol optimisme, ook de technische staf met Yves Michelet (T1), Vincent Deckers (T2) en Jonas Van Broeck (T3).

Rond de klok van 16.45 uur weten we hoe het duel is afgelopen.


Arthur Eeckhout

Graag een wedstrijd bijwonen?

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x