8 augustus 2019

A-kern SGW verloor oefenduel tegen KSK Kieldrecht

De A-kern van SGW heeft woensdagavond jl. het oefenduel in Kieldrecht tegen de plaatselijke tweede provincialer KSK Kieldrecht verdiend met 3-1 verloren na een dubbele blanke (0-0) score bij de rust. Hoofdcoach Yves Michelet had voor die match enkele spelers rust gegund, waar onder andere doelman Jan Vertenten en de veldspelers Pieter Vervaet en Jasper Kegels. In plaats van doelman Jan Vertenten stond beloften keeper Robbe Geerts, net 16 jaar geworden, in het doel. Hij deed het naar behoren.

Een gelijke eerste helft werd afgesloten met een 0-0 rustscore.

Na een klein kwartier in de tweede helft opende Jordy Van Vlierberghe namens de thuisclub de score en even later bracht SGW-speler Jens Van Overmeire de bezoekers langszij (1-1). De betere conditie van de thuisspelers was uiteindelijk van doorslaggevende betekenis voor de eindzege. Dank zij treffers van Samy Jomaa en Andres Van De Wiele won KSK Kieldrecht terecht met 3-1 van de bezoekers uit het nabije Sint-Gillis-Waas. Bij de thuisclub stond ex- Hulsterloo-doelman Jelle Van Damme onder de lat en behoorde ook ex- SGW-speler Niels d’Hooghe tot de basiself van hoofdcoach Antonius Pollet.

Aanstaande zondag staat er wederom een oefenmatch op het programma voor de A-kern van SGW. In het eigen Houtvoort stadion is Meerdonk, uitkomend in de derde provinciale, de tegenstander.

Het aanvangstijdstip wordt later deze week nog via deze site bekend gemaakt.

Supporters allen op post

Arthur Eeckhout

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x