21 augustus 2019

A-kern SGW verslaat Sportkring Kemzeke In oefenduel

De A-kern van SGW heeft op 17 augustus jl. op eigen terrein het oefenduel tegen gebuur Sportkring Kemzeke, uitkomend in de derde provinciale, volkomen verdiend met 3-2 gewonnen na een 1-0 voorsprong bij de rust. De formatie van SGW-hoofdcoach Yves Michelet kon voor dat duel onder andere niet beschikken over de gekwetsten Jens Van de Vyvere, Jens Van Overmeire en doelman Jan Vertenten. Daardoor was Jochim Reybrouck standby als goalie. Verder mistten men nog de langdurig gekwetsten Kjell Van Overmeire en Giovanni Feyen.

De thuisclub was over het geheel van de wedstrijd genomen de betere ploeg, zowel in de eerste- als in de tweede helft. Kort voor de rust opende Bo De Moor voor de thuisclub de score (1-0). Na de hervatting zette hij zelf zijn ploeg op een veiligere 2-0 voorsprong waarna Bryan Caluwé voor de bezoekers tegen scoorde (2-1)

Diep in de tweede helft scoorde wederom Bo De Moor voor SGW en met zijn derde treffer betekende dat een 3-1 voorsprong voor de ploeg uit Sint-Gillis-Waas. Het slotakkoord was voor Sportkring Kemzeke want Glenn Maes bepaalde kort voor tijd de eindstand op 3-2 in het voordeel van de thuisploeg die daar het meeste recht op had.

De wedstrijd werd bekwaam geleid door scheidsrechster Tina Tyteca.

De A-kern van SGW oefent vanavond (donderdag) wederom op eigen terrein tegen Yellow Blue uit Beveren dat acteert in de tweede provinciale

De match begint om 19.00 uur.

Arthur Eeckhout

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x