18 september 2018

B-kern SGW speelde gelijk tegen Verrebroek

De beloften formatie van het trainersduo Jonas Van Broeck en Vincent Deckers speelde afgelopen zaterdagmiddag voor eigen publiek met 2-2 gelijk tegen hun collega’s van Verrebroek.

Bij de rust stonden de bezoekers vrij verrassend met 1-2 voor.

Bij de thuisclub stond voor het eerst weer doelman Ziggy De Coster in het doel. Hij keepte na zijn blessureleed een goede wedstrijd.

Een week eerder wonnen de beloften van SGW hun eerste competitiewedstrijd bij FC Eksaarde B met 3-6. Indien de aanvallers van SGW in hun tweede duel beter met de diverse doelkansen waren omgesprongen dan was een tweede opeenvolgende overwinning voor het grijpen maar het mocht niet zo zijn.

Wel nam SGW na amper tien minuten spelen met 1-0 de leiding via een treffer van Cedric Leonhart.

Nog binnen het half uur werd deze voorsprong nog teniet gedaan door middel van twee tegentreffers van respectievelijk Lander De Meulenaer en Levi Geudens.

In een gezapige tweede helft maakte thuisspeler Brent Beck ruim twintig minuten voor tijd gelijk en in de resterende minuten werd er alles aan gedaan om nog een voorsprong te bewerkstelligen maar het bleef na negentig minuten ietwat teleurstellend voor SGW 2-2. Aangezien er voor dit duel van bondswege uit geen scheidsrechter werd aangeduid, werd clubman Stefan De Wolf gevraagd om deze moeilijke taak op zich te nemen.

Beide ploegen gingen met deze eigen SGW-scheidsrechter akkoord en hij floot een voortreffelijke wedstrijd.

Dit is ongetwijfeld voor herhaling vatbaar. Zaterdagmiddag aanstaande (aanvang 15.00 uur) moet men op bezoek bij Rupelmonde,

Supporters allen op post

Arthur Eeckhout

Graag een wedstrijd bijwonen?

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x