01 oktober 2018

B-kern SGW speelt met 2-2 gelijk tegen SK Lokeren Doorslaar B

In een weinig hoogstaande partij speelde de beloften ploeg van SGW zaterdagmiddag jl. in het eigen Houtvoort Stadion teleurstellend met 2-2 gelijk tegen SK Lokeren Doorslaar B.

Deze gelijke eindstand werd in de slotfase van het duel pas bewerkstelligd nadat thuisspeler Tim Mennes zo’n tien minuten voor het laatste fluitsignaal het leer achter de bezoekende doelman Reno De Wilde werkte.

De thuisploeg van coach Jonas Van Broeck moest lange tijd tegen een 1-2 achterstand aankijken welke in de eerste helft tot stand kwam.

Halverwege de eerste helft zette Brent Beck SGW op een 1-0 voorsprong.

Nauwelijks negen minuten later maakten de bezoekers al gelijk (1-1) dank zij een treffer van Ronan Polfliet.

Het spel golfde in die periode op en neer maar het was uiteindelijk toch de bezoekende ploeg die drie minuten voor het rustsignaal met 1-2 de leiding wist te nemen via een doelpunt van Adil Chemiali.

Na de pauze kreeg de thuisploeg aanvankelijk kansen om al in de beginfase gelijk te maken maar het was pas diep in de tweede helft dat thuisspeler Tim Mennes voor de 2-2 eindstand zorgde.

Al met al toch één punt voor de thuisploeg maar afgaande op de doelrijpe kansen die SGW nog kreeg, dan had een overwinning meer tot de verbeelding gesproken.

Zaterdagmiddag aanstaande (aanvang 15.00 uur) gaat men op verplaatsing naar Daknam A.

Supporters allen op post

Arthur Eeckhout

Graag een wedstrijd bijwonen?

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x