23 september 2018

B-kern SGW versloeg Rupelmonde met een monsterscore

De beloften ploeg van het ambitieuze trainersduo Jonas Van Broeck en Vincent Deckers won zaterdagmiddag jl. op een slecht veld de uitwedstrijd in en tegen Rupelmonde met 0-6 na een 0-1 voorsprong bij de rust.

In de eerste helft kon de thuisploeg de tegenstander uit Sint-Gillis-Waas nog wel bijbenen want SGW scoorde daarin slechts eenmaal en dit in nog wel in de eerste minuut dank zij een treffer van Flor Van Mieghem.

De aanvallers van SGW probeerden daarna wel de voorsprong nog voor de pauze uit te breiden maar slaagden daar niet meer in.

Na de hervatting begon bij de thuisploeg de vermoeidheid een grote rol te spelen want dankzij doelpunten van Jaron Van Strijdonck, Frederic Van Hoorde, Roan Vlassenrooed, wederom Jaron Van Strijdonck en nogmaals Roan Vlassenrood prijkte na negentig minuten een nog niet eens geflatteerde 0-6 eindstand op het scorebord.

Indien de aanvallers van SGW in de tweede helft beter met de doelkansen waren omgesprongen dan had een eindstand met dubbele cijfers tot de mogelijkheden hebben behoord.

Zaterdagmiddag aanstaande (aanvang 15.00 uur) speelt de B-kern van SGW op eigen terrein tegen Doorslaar B dat zijn wedstrijd van die middag thuis niet speelde vanwege een algemeen forfait van tegenstander Heusden B.


Supporters allen op post


Arthur Eeckhout

Graag een wedstrijd bijwonen?

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x