16 december 2019

Beloften ploeg SGW verliest met forse cijfers op het veld van koploper FC Bosdam Beveren

De beloften ploeg van SGW leed afgelopen vrijdagavond een pijnlijke 7-3 nederlaag in Beveren tegen de onbetwiste koploper FC Bosdam. Bij de rust keek de formatie van hoofdcoach Jonas Van Broeck tegen een 3-2 achterstand aan maar na de pauze ging het helemaal mis.

SGW ontbeerde de geblesseerde Ward Van Duyse en de geschorste Cedric Leonhart. Een drietal selectiespelers uit de A-kern maakten hun opwachting, te weten Bo De Moor, Yordi Vermeulen en Bram Vertenten. Tot de afwezigen behoorden onder andere ook doelman Robbe Geerts, in zijn plaats keepte ditmaal Bob De Hertogh, Diaz Van Broeck en Thomas Vercauteren.

Voor de ploeg uit Sint-Gillis-Waas scoorden dit maal respectievelijk Thibault Tack, Bo De Moor (na een assist van Bram Vertenten) en Matthias De Vleeschhauwer.

Na een korte winterstop hervat de competitie zich weer al op zaterdag 4 januari 2020. Men ontvangt dan in het eigen Houtvoortstadion gebuur FC Sint-Niklaas (aanvang 14.30 uur). De aankomende tegenstander uit Sint-Niklaas wordt dit seizoen getraind door Vincent Deckers, vorig seizoen nog T2 bij de A-kern van SGW.

De andere uitslagen uit de reeks van het afgelopen weekeinde waren:

FC Sint-Niklaas – Rupelmonde 3-2, PD Kruibeke – FC Eksaarde A 2-10, Sint-Pauwels – FC Gerda St.-Niklaas uitgesteld en Meerdonk en FC Hoogeinde 0-3.

De voorlopige stand aan de kop van het klassement ziet er thans als volgt uit.

1 FC Bosdam Beveren 14-33, 2 FC Moerbeke A 12-30, 3 FC Gerda St.-Niklaas 13-29, 4 Sint-Pauwels 12-26 en 5 SGW 14-24.

Voor het overige wens ik iedereen prettige kerstdagen en een goede jaarwisseling en we zien mekaar weer begin januari 2020.


Arthur Eeckhout


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x