23 februari 2019

Beloften SGW gewonnen

De beloften ploeg van SGW was afgelopen zaterdagmiddag (dd 16feb) in het eigen Houtvoort stadion met 5-0 veel te sterk voor het lager geklasseerde KFC Baasrode.Bij de rust leidde de formatie van hoofdcoach Jonas Van Broeck reeds met 2-0. Bij de ploeg uit Sint-Gillis-Waas zat Stefan De Wolf als veldspeler op de reserve bank en stond veldspeler Robbe Heirbaut in doel.

De doelpunten voor de thuisploeg kwamen dit keer op naam van achtereenvolgens Jaron Van Strijdonck (tweemaal) voor de pauze en Jens Vael, wederom Jaron Van Strijdonck en tot slot Roan Vlassenrood na de rust.

De heenwedstrijd werd op 20 oktober van het vorig jaar met 1-3 gewonnen door de ploeg uit Sint-Gillis-Waas.

De onbetwiste koploper in deze beloften competitie is zonder meer Hamme-Zogge met 50 punten uit 20 gespeelde competitieduels. SGW staat op ruime afstand knap vierde.

SGW komt dit weekeinde niet in actie vanwege het thuisforfait van Heusden B.

Ook vinden hedenmiddag de volgende duels geen doorgang:

Hoogeinde – Eksaarde B 5-0 (forfait Eksaarde B), JV Kruibeke B– Hamme-Zogge 0-5 (forfait JV Kruibeke B) en Verrebroek – YB SK Beveren B (Algemeen forfait YB Beveren).

Het aankomend weekeinde ligt de competitie een weekje stil vanwege carnaval.

De eerstvolgende competitie wedstrijd voor de beloften ploeg van SGW staat gepland voor zaterdagmiddag 9 maart (aanvang 15.00 uur).

Dan ontvangt het in eigen stadion stadgenoot en gebuur FC Hoogeinde.

Arthur Eeckhout

Graag een wedstrijd bijwonen?

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x