30 augustus 2019

Beloften SGW klopten KFC Volh.Wintam in laatste oefendue

De beloften ploeg van SGW heeft afgelopen donderdagavond op eigen terrein het laatste oefenduel in de voorbereiding op de nieuwe voetbalcompetitie - die dit weekeinde weer van start gaat - tegen KFC Volh.Wintam verdiend - en zonder enige moeite - gewonnen met 3-1 na een voorsprong van 2-0 bij de rust. Hoofdcoach Jonas Van Broeck had voor die wedstrijd de beschikking over een ruime selectie waaruit hij kon punten. Maar liefst 20-spelers behoorden die avond tot de B-kern waaronder ook enkele A-kernspelers.

Halverwege de eerste helft kwam SGW op een 1-0 voorsprong dank zij een treffer van Matthias De Vleeschhauwer op aangeven van de bedrijvige Ward Van Duyse. Vijf minuten voor afsluiten van de eerste helft bepaalde Thibault Tack uiteindelijk de ruststand op 2-0 in thuisvoordeel.

In de 63e minuut kwamen de bezoekers terug tot 2-1 vanwege een benutte strafschop van Sven Thijs. Diep in de tweede helft bepaalde Robbe Heirbaut ook uit een strafschop de eindstand op 3-1 voor de ploeg die daar het meeste aanspraak op mocht mochten, de thuisformatie van SGW.

De wedstrijd werd goed geleid door arbiter Luc Maes.

Voor de B-kern van SGW begint morgenmiddag de competitie met een thuiswedstrijd tegen Bosdam Beveren.

Dat duel begint om 15.00 uur.

Arthur Eeckhout

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x