07 januari 2019

Beloften SGW startten het nieuwe jaar met een thuisnederlaag

De beloften ploeg van SGW heeft het nieuwe jaar slecht ingezet met een thuisnederlaag afgelopen zaterdagmiddag tegen FC Eksaarde B. Het was meteen de tweede wedstrijd van de terugronde. Werd er zaterdag thuis met 2-3 verloren, de heenwedstijd in en tegen FC Eksaarde B werd begin september van het vorig jaar daarentegen met 3-6 gewonnen.

Wat deze laatste wedstijd betreft kan ik kort zijn want over de gehele match genomen viel er uiteindelijk van het spel van SGW weinig te genieten. Kansen die er kwamen werden onbenut gelaten terwijl de bezoekers wel beter met hun doelpogingen wisten om te springen.

In de tweede helft bij een 0-3 tussenstand zorgde Cedric Leonhart uit een vrije trap namens SGW voor 1-3. Een owngoal van bezoeker Robbe Brioen een kwartier voor tijd betekende de 2-3 maar in de resterende minuten slaagde SGW er niet meer in om gelijk te maken. Met een nipte 2-3 nederlaag dropen de thuisspelers na afloop af richting kleedkamer.

Hoofdtrainer Jonas Van Broeck, die kort voor de match nog een onverwachte afzegging kreeg, moet er voor zorgen, tijdens de komende twee trainingen, om zijn team voor de uitwedstrijd van aanstaande zaterdagmiddag tegen Verrebroek (aanvang 14.30 uur) weer optimaal fit te krijgen om uiteindelijk een goed resultaat te bewerkstelligen.

Dit laatste heeft het team nodig.


Arthur Eeckhout

Graag een wedstrijd bijwonen?

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x