16 augustus 2019

Beloften SGW verliezen oefenduel van streekgenoot VOS Reinaert

De beloften ploeg van SGW heeft afgelopen zondagmiddag op een bijveld van het eigen Houtvoort stadion het oefenduel tegen streekgenoot VOS Reinaert met 1-3 verloren en dit na een 1-1 gelijke stand bij de rust. Hoofdcoach Jonas Van Broeck had dit keer maar liefst 21 spelers tot zijn beschikking zodat er regelmatig gewisseld kon en mocht worden. Onder hen ook een aantal spelers uit de A-kern zoals Thomas Vercauteren, Arno Van Puyvelde, Viktor Dams, Sander Puylaert en Cedric Leonhart.

Het spelbeeld golfde de gehele wedstrijd op en neer met echt weinig doelgevaar voor beide doelen. De bezoekers waren efficiƫnter in het afwerken van hun doelkansen. In de beginfase van de eerste helft namen de bezoekers via een treffer van Arne De Prycker een 0-1 voorsprong welke voorsprong na ruim een half uur spelen teniet werd gedaan door de gelijkmaker van thuisspeler Thibault Tack. Met deze gelijke tussenstand (1-1) floot de goed leidende scheidsrechter Rudi De Ruyte voor de ruststand.

In een tijdsbestek van enkele minuten na de pauze scoorde bezoeker Marcel Keppens tweemaal voor VOS Reinaert waardoor hij zijn ploeg op een veiligere 1-3 voorsprong zette.

In het restant van de match kwam geen wijziging meer in de stand zodat VOS Reinaert het duel winnend afsloot met een terechte 1-3 zege.

Arthur Eeckhout

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x