15 december 2018

Captain Hendrik De Maeyer is optimistisch gestemd voor laatste duel voor de winterstop

De A-kern van SGW speelt morgenmiddag in het eigen en vertrouwde Houtvoort stadion het laatste competitieduel voor de korte winterstop. Tegenstander is Overmere dat net onder SGW staat met slechts drie punten achterstand op de ploeg van hoofdtrainer Yves Michelet.

SGW opende deze competitie met de uitwedstrijd in Overmere waar tegen men op zondag 2 september van dit jaar met 1-2 zegevierde. Voor die SGW-treffers zorgden toen captain Hendrik De Maeyer en spits Pieter Vervaet.

Aan de vooravond van de return in Sint-Gillis-Waas blikt captain Hendrik De Maeyer nog even kort terug op de eerste beginmaanden van een nieuwe herstart in vierde provinciale.

“Ik denk dat we de heenronde goed hebben afgesloten en weinig tot geen punten hebben gestolen. Als ploeg zijn we gegroeid en een aantal jonge gasten hebben mooie stappen gezet, er is nog groeimarge en de boodschap is zeker nog hard werken. De match tegen Overmere is weliswaar een moeilijke klip, een ploeg ook die een moeilijke competitiestart kende maar blijkbaar toch duidelijk genoeg kwaliteit heeft om bovenaan mee te kunnen draaien, “aldus Hendrik De Maeyer.

In het weekeinde van 5 en 6 januari van het nieuwe jaar wordt de competitie weer hervat.

SGW moet dan op zondag 6 januari op verplaatsing naar HO Kalken B dat momenteel na 15 speeldagen op een gedeelde tweede plaats staat tezamen met Rupelmonde.


Tot morgen supporters


Arthur Eeckhout

Graag een wedstrijd bijwonen?

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x