11 november 2018

Competitiekraker in Sint-Gillis-Waas

De eerste ploeg van SGW staat vandaag in het eigen en vertrouwde Houtvoort stadion voor een belangrijke wedstrijd tegen medekoploper PD Kruibeke. Tezamen met Hamme-Zogge delen zij voorlopig de eerste plaats. SGW staat op de derde plaats op slechts drie punten achterstand en zou bij winst morgen gedeeld eerste kunnen worden.

Wat de thuisploeg betreft is spits Pieter Vervaet weer terug aan het lopen maar is nog niet inzetbaar.

Yannick Merckx heeft in de voorbije week meegetraind en start dit weekeinde bij de beloften.

Verder zijn Ziggy De Koster, Giovanni Feyen, Michael De Vet en Thomas Vercauteren nog altijd gekwetst..

Volgens hoofdcoach Yves Michelet zal men voor zondag alles uit de kast moeten halen om een zo goed mogelijk resultaat te kunnen bewerkstelligen.

Dus PD Kruibeke is gewaarschuwd.

PD Kruibeke heeft de laatste zes wedstrijden en is met 16/18 de ploeg in vorm. Zij hebben ook topschutter Vermeulen in de gelederen met 18 doelpunten uit 10 wedstrijden. Wil SGW blijven meedoen bovenaan is het wel belangrijk om deze match zeker niet te verliezen, wetende dat men volgende week de moeilijke verplaatsing moet maken naar de eerste periodekampioen Hamme-Zogge.

Tot slot valt uit het SGW-kamp nog te melden dat Jasper Kegels weer terug in de ploeg komt na zijn gele schorsing. Voor de rest blijft de kern intact in vergelijking tot de vorige match.

Het duel begint vandaag om 14.30 uur.

Supporters allen op post

Arthur Eeckhout

Graag een wedstrijd bijwonen?

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x