4 augustus 2020

Geslaagde eerste jeugdkennismaking met voetbal bij SGW

Het jeugdkader van SGW, bestaande uit de heren Nico en Nicolas Mangnus en Tony Poppe, organiseerde afgelopen zaterdagmorgen in het eigen Houtvoort stadion een eerste jeugdkennismaking met voetbal.

Het weer was prachtig, gelukkig niet zo warm dan een dag tevoren, met af en toe een fris windje. Goed om te trainen derhalve. Dit zijn proeftrainingen om de jeugdige spelertjes in de leeftijdscategorie van U5, U6 en U7 warm te maken en te krijgen om op voetbal te gaan.

Voor deze eerste proeftraining hadden zich acht spelertjes ingeschreven.

Voordat de eerste proeftraining van start ging sprak jeugdcoordinator Nicolas Mangnus de spelertjes eerst toe wat ze moesten gaan doen. Na deze korte toespraak begaven de spelers zich naar het A-terrein alwaar de training onder zijn leiding van start kon gaan.

De spelertjes kweten zich allemaal goed van hun taak zodat Nicolas Mangnus na afloop van deze eerste proeftraining kon terugblikken op een geslaagd evenement.

“Alles is goed verlopen. Eerst moesten ze met de bal kennismaken met de handen , daarna met de voeten”, aldus een enthousiaste Nicolas Mangnus.

De volgende twee proeftrainingen vinden plaats op de zaterdagen 8 en 15 augustus aanstaande, telkens met als aanvangsuur 10.30 uur.


Arthur Eeckhout

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x