25 juli 2019

Geslaagde teambuilding SGW in Scheveningen

Van vrijdag 19 tot zondag 21 juli jl. trok een gedeelte van de A-en B-kern naar het Nederlandse Scheveningen voor  een naar later bleek geslaagde teambuilding. Dit onderonsje maakte deel uit van de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen dat in het weekeinde van 31 augustus en 1  september aanstaande weer van start zal gaan.

Voor de A-kern van T1 Yves Michelet en de nieuwe T2 Tom Van Den Bossche betekent dit het tweede achtereenvolgend seizoen in de 4e provinciale terwijl de beloften-ploeg van T1 Jonas Van Broeck in de versterkte 2e reserveklasse zal aantreden.

Na bij aankomst in Scheveningen eerst spaghetti te hebben gemaakt en genuttigd  werd vrijdagavond een kwis in elkaar gestoken door de kwis masters Yves Michelet en Tom Van Den Bossche. Na een goede nachtrust stond zaterdagmorgen een ochtendloop op het Scheveningse strand op het programma en ’s-Middags kon men gaan zwemmen in het Tikibad. Zaterdagavond ging men gezamenlijk eten in Den Haag en na een kleine consumptie genomen te hebben kon men voor de laatste keer gaan overnachten in Duinrell nabij Wassenaar. Zondagmorgen eerst opruimen en dan vertrok het 21-koppige gezelschap richting de thuisbasis Sint-Gillis-Waas alwaar men in de late namiddag geheel voldaan en goed uitgerust is aangekomen.

Afgelopen dinsdagavond vond voor zowel de A- als B-kern de eerste training plaats  en dit onder zomerse temperaturen. De training verliep rustig en voorspoedig. Komende zondag start voor zowel de A-als de B-kern de oefencampagne met twee thuismatchen. De A-kern speelt om 16.00 uur voor de Hofman Cup tegen gebuur KSK De Klinge dat in de 3e provinciale actief is terwijl de beloften ploeg om 14.00 uur de voorwedstrijd speelt tegen de reserven van KSK De Klinge.

Komt allen naar het Houtvoort stadion om de beide ploegen met een aantal nieuwe gezichten aan het werk te zien.

Jammer is evenwel dat de drie ervaren spelers Hendrik De Maeyer, Tom Van Den Bossche en Yannick Merckx  na het afgelopen seizoen zijn gestopt als veldspelers.

Arthur Eeckhout

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x