25 oktober 2018

Nieuwe website

Beste mensen, voetballiefhebbers, spelers en ouders,

Na de doorstart van de eerste ploeg in 4de provinciale – in de volksmond ook SGW 2.0 genoemd :-) kon de website niet achterblijven. De afgelopen maand(en) ben ik hierin gedoken – samen met Webhero als websitepartner – de clubwebsite in een nieuw kleedje te steken. Met enige trots heb ik deze vandaag on-line gezet.

De afgelopen jaren heeft Gilles onze website onderhouden, bijgewerkt waar nodig. Ook was hij de “architect” van een portaal speciaal ontwikkeld voor ons jeugdkorps. Nu Gilles de club heeft verlaten waren we op zoek naar een alternatief waarbij het beheer ervan makkelijk kan overgedragen worden en we zijn zover, YES! Ons jeugdportaal is nu vervangen door socceronline – wat een zeer gesmaakte tool is in het voetbalwezen – en die ons qua administratie een pak werk uit handen neemt. De omzetting heeft op zich ook wel even geduurd maar ook dit product is reeds volledig in gebruik.

Deze site heeft een nieuwe stijl meegekregen waarbij deze ook smartphone - en tablet proof zijn gemaakt. Pak jullie toestel maar vast en kijk alvast even.

De hoofdsite is duidelijk verdeeld in luiken waaronder normaliter alle info hopelijk te vinden is. Er is zorg besteed aan de inhoud maar een website is nooit af dus links rechts zullen of kunnen er nog schoonheidsfoutjes te zien zijn maar deze worden zo snel mogelijk weggewerkt.

Ik zou zeggen ontdek hem zelf en enkel positieve opbouwende kritiek is welkom ;-)

Kris De Landtsheer - jeugdvoorzitter

Graag een wedstrijd bijwonen?

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x