17 augustus 2018

Oefenpotten denderen voort ...

Nadat men afgelopen dinsdagavond met 0-0 gelijkspeelde net over de Nederlandse grens te St.-Jansteen tegen de plaatselijke amateurs van VV Steen, uitkomend in de vierde amateurklasse, vervolgde de A-kern van SGW twee dagen later de oefenreeks.

In een thuisduel tegen het twee reeksen hoger spelende KSK Kieldrecht speelde men zeer verdienstelijk met 2-2 gelijk. Het was voor de thuisformatie van hoofdtrainer Yves Michelet één van de betere wedstrijden in deze oefenreeks in de voorbereiding op de nieuwe voetbalcompetitie die op 2 september aanvangt met een uitwedstrijd tegen Overmere. Wel ontbraken bij SGW nog wel enkele spelers om uiteenlopende redenen. Bij de bezoekers stond ex- SGW-speler Niels d’Hooghe als captain in de ploeg.

De eerste helft verliep aanvankelijk voor de mannen van Yves Michelet voortvarend want halverwege de eerste helft leidde men met 2-0 dank zij doelpunten van Nick Vanhaevermaet en Jens Van Overmeire.

Kort voor de rust milderde Johan Onghena voor de bezoekers tegen (2-1).

In een enerverende tweede helft bepaalde Mohamed Zazour de eindstand terecht op 2-2.

Komende zondag moet men op bezoek bij derde provincialer K.F.C. Kluisbergen voor de derde bekerronde in de strijd om de Hofman Cup. Dat duel begint reeds om 14.00 uur.

Supporters allen op post.

Arthur Eeckhout

Graag een wedstrijd bijwonen?

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x