10 april 2020

Promotie A-Kern

Vanwege het voortijdig beëindigen van de nationale voetbalcompetities in verband met het uitbreken en verspreiden van de coronavirus, heeft de A-kern van SGW kortgeleden toch positief nieuws van de voetbalbond mogen ontvangen.

Op grond van het feit dat men in de reguliere competitie op het moment van stopzetting op een keurige derde plaats stond en met een periodetitel op zak, mag men naast de huidige koploper en kampioen Tielrode tezamen met de promovendi Rupelmonde en FC Dakmam in het komend voetbalseizoen 2020-2021 acteren en debuteren in de derde provinciale voetbalklasse.

Een puike prestatie voor de spelers, de technische staf met aan het hoofd hoofdtrainer Yves Michelet en de team-afgevaardigde Evelien van der Ven.

Ik spreek de hoop en het vertrouwen uit dat men in het komend seizoen weer voor het nodige spektakel in het eigen Houtvoort stadion en daar buiten zal weten zorg te dragen.

Met de bestaande spelersgroep alsmede met vier (extra) nieuwe aanwinsten Tom Coppens (Bosdam Beveren) Michel Jonkers (KSK de Klinge) Rens Volleman (Belsele Sint-Niklaas) en Niels Van Puymbroeck (Meerdonk) moet dat zeker gaan lukken.

Hopelijk zien we mekaar vrij snel.

Het is nu nog even afwachten hoe de ontwikkelingen rond het coronavirus zullen verlopen cq aflopen.


Arthur Eeckhout


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x