20 januari 2019

Teleurstellend gelijkspel beloften ploeg SGW

De jonge beloften ploeg van SGW speelde afgelopen zaterdagmiddag op eigen terrein teleurstellend met 0-0 gelijk tegen K.OI.F.C.Rupelmonde. De ploeg van hoofdcoach Jonas Van Broeck was totaal geen schim van hun spel in de heenwedstrijd in Rupelmonde, op 22 september van het vorig jaar, toen men met een ruime 0-6 overwinning aan de terugreis naar Sint-Gillis-Waas kon beginnen.

Op basis van de doelkansen, zowel in de eerste-als in de tweede helft, mocht SGW aanspraak maken op de volle winst maar de spitsen van de thuisclub hadden dit keer het vizier niet op scherp staan.

Diep in de tweede helft behoedde Arno Nachtegael, één van de betere spelers aan SGW-zijde, zijn ploeg nog voor een onverwachte achterstand door de bal nog uit de doelmond weg te trappen nadat thuisdoelman Ziggy De Koster reeds verslagen was. De wedstrijd werd in goede banen geleid door gelegenheid scheidsrechter Marc Beniers.

De laatste overwinning van SGW dateert al van 1 december van het vorig jaar toen men in Sint-Gillis-Waas met 3-1 won van SVH Waasmunster.

Zaterdagmiddag aanstaande (aanvang 15.00 uur) staat de uitwedstrijd tegen Doorslaar B op het wedstrijdprogramma. Het eerste duel tussen de beide ploegen op 29 september van het vorig jaar in het eigen Houtvoort stadion eindigde in een 2-2 gelijkspel. Hopelijk brengt de aankomende uitwedstrijd de SGW-selectie meer geluk en worden de drie te verdienen winstpunten mee terug naar huis genomen.


Supporters allen op post


Arthur Eeckhout

Graag een wedstrijd bijwonen?

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x