26 augustus 2018

Verdiende oefenzege B-kern tegen FC Hoogeinde

De beloften ploeg van SGW werkte afgelopen zaterdagmiddag in het eigen vertrouwde Houtvoort stadion de voorlaatste oefenmatch af tegen de buren van FC Hoogeinde. Dit ter voorbereiding op de nieuwe competitie die komende zaterdag begint met een thuiswedstrijd tegen de beloften van YB Beveren.

Het oefenduel begon weliswaar een half uur later omdat men op een scheidsrechter moest wachten.

Bij SGW stond  Robbe Geerts in het doel omdat doelman Jochim Reybrouck niet beschikbaar was.
De jeugdige ploeg van coach Jonas Van Broeck ,waarin de pas 15-jarige U17-doelman Robbe Geerts een prima wedstrijd keepte, opende sterk en kwam halverwege de eerste helft op een terechte 1-0 voorsprong dank zij een treffer van Jaron Van Strijdonck.
Na die treffer begonnen de thuisspelers aan een mindere periode hetgeen resulteerde in twee tegentreffers die de laatste zes minuten van die eerste helft tot stand kwamen.
Beide treffers kwamen op naam van FC Hoogeinde-speler Yassir Hajji Bakkali.
Met die 1-2 achterstand bij de rust werd de tweede helft ingezet en daarin toonde de thuisploeg zich superieur.

De tweede helft was nog maar net begonnen of thuisspeler Bob De Hertogh maakte gelijk (2-2) met een  flink afstand schot waartegen de bezoekende doelman Darko Minic geen schijn van kans had.
Dank zij  een owngoal en twee doelpunten van de goed op dreef zijnde spits Jaron Van Strijdonk werd dit oefenduel verdiend en terecht afgesloten met een 5-2 overwinning waarna in de kleedkamer een klein feestje kon worden gebouwd.

Donderdagavond aanstaande wordt nog op eigen terrein de laatste oefenwedstrijd afgewerkt tegen VOS Reynaert. De wedstrijd staat weliswaar gepland op 20-00 uur maar dat tijdstip kan nog wijzigen (hou de site bij).
Afgaande op het spel van de thuisspelers afgelopen zaterdag kan de competitie met vertrouwen worden tegemoet gezien.
 
Arthur Eeckhout

Graag een wedstrijd bijwonen?

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x