02 december 2018

Verdiende overwinning beloften SGW

Zonder de gekwetsten Hans Mennes, Roan Vlassenrood en Sven Prenen heeft de beloften ploeg van SGW afgelopen zaterdagmiddag in het eigen en vertrouwde Houtvoort stadion een verdiende 3-1 overwinning behaald op hun collega’s van SVH Waasmunster. De thuisploeg startte het duel met aanvallende bedoelingen en dat leidde halverwege de eerste helft tot een 1-0 voorsprong dank zij een treffer van Jaron Van Strijdonck. In deze stand kwam voor de pauze geen verandering meer.

Na de hervatting ging SGW in het zelfde elan verder dan voor de rust. In de 55ste minuut zorgde wederom Jaron Van Strijdonck voor 2-0 in het voordeel van SGW. Even over het uur maakte Arno Nachtegael er nog 3-0 van waardoor de zege wat meer gestalte begon te krijgen. Door wat nonchalant te gaan spelen in de eigen verdediging was er mede de oorzaak van dat twaalf minuten voor het laatste fluitsignaal van de overigens goed leidende gelegenheidsscheidsrechter Rudy Ruts de bezoekers via Pieter-Jan Leonard De Mey konden tegenscoren, zo de eindstand definitief bepalend op 3-1 voor de thuis[ploeg. Bij SGW viel Bob De Hertogh voor de rust geblesseerd uit en hij werd verdienstelijk vervangen door Kenneth Thuy.

Na de pauze werden in het team van de thuisploeg de basisspelers Jaron Van Strijdonck - goed voor twee doelpunten - en Tim Mennes nog gewisseld door respectievelijk Matthias De Vleeschhauwer en Brent Beck.

Komende zaterdagmiddag (aanvang 14.30 uur) maakt de beloften ploeg van SGW de verplaatsing naar FC Moerbeke B dat zijn uitduel van dezelfde middag zag afgelast worden vanwege het algemene forfait van Heusden B.

Supporters allen op post

Arthur Eeckhout

Graag een wedstrijd bijwonen?

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x