23 september 2019

Verdiende uitzege beloften ploeg SGW

De beloften ploeg van SGW heeft afgelopen zaterdagmiddag de uitwedstrijd in Rupelmonde tegen het plaatselijke KOFC Rupelmonde verdiend met 1-3 gewonnen na bij de rust reeds met 1-2 te hebben voor gestaan.

In de eerste helft zette allereerst Cedric Leonhart SGW op een 0-1 voorsprong waarna Rupelmonde gelijk maakte. Dank zij een tweede treffer van Cedric Leonhart werd de rust bereikt met een 1-2 voorsprong voor de mannen uit Sint=Gillis-Waas. Diep in de tweede helft bepaalde Thibault Tack de eindstand op 1-3 voor SGW.

Bij de beloften ploeg van SGW zat de T2 van de eerste ploeg , Tom Van Den Bossche, op de bank bij afwezigheid van hoofdcoach Jonas Van Broeck (verlof). Jochim Reybroeck keepte de eerste helft bij SGW terwijl na de rust Robbe Geerts zijn plaats onder de lat innam. Beiden keepten een goede match,

Scheidsrechter Lucien Beck moest in dit duel slechts één gele kaart tevoorschijn halen en die was voor SGW-speler Thomas Vercauteren vanwege opmerking aan het adres van de leidsman.

Bij de beloften ploeg van SGW ontbraken Diaz Van Broeck (schoolverplichting), Olivier Van Hoorde (ziekte) en Arno Nachtegael (verlof). De eerstvolgende wedstrijd staat pas geprogrammeerd voor zaterdagmiddag 5 oktober (aanvang 15.00 uur) en dan ontvangen de SGW-beloften in het eigen Houtvoort stadion Eendracht Verrebroek.

De uitslagen van de andere wedstrijden uit de reeks van het afgelopen weekeinde waren:

Bosdam Beveren – Gerda 2-4, Meerdonk – Eksaarde A 0-5, Moerbeke A – Eendracht Verrebroek 11-0, Sint Pauwels – PD Kruibeke 3-0 en FC St.-Niklaas – Hoogeinde 4-0.


Arthur Eeckhout

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x