13 november 2018

Verdienstelijke uitzege beloften ploeg SGW

De beloften ploeg van SGW behaalde afgelopen zaterdagmiddag op verplaatsing bij PD Kruibeke, dit onder moeilijke omstandigheden in een druilere regendecor, een verdienstelijke 1-2 overwinning en dit na een 1-1 ruststand.

De mannen van de beide coachen Jonas Van Broeck en Vincent Deckers hadden de gehele wedstrijd wel een licht veldoverwicht maar het was toch de thuisploeg die halverwege de eerste helft de leiding wist te nemen via een treffer van Ruben Roelands. Even over het halfuur scoorde Arno Nachtegael de gelijkmaker en met deze tussenstand werd ook de rust bereikt.

Na de hervatting eenzelfde scenario als voor de pauze. Diep in de tweede helft zette invaller Brent Beck, die zeer gedreven inviel, SGW op een verdiende 1-2 voorsprong. Na deze treffer kwamen er nog wel doelkansen maar dat leverden geen succes meer op zodat met een 1-2 uitzege tegen een toch wel sterke tegenstander het einde werd gehaald. Opmerkelijk feit was toch wel dat bij aankomst van SGW op het sportveldencomplex van PD Kruibeke niemand van de club op de hoogte was dat de bond geen scheidsrechter voor dat duel had aangeduid. In allerijl werd een speler van de thuisclub bereid gevonden om het duel te willen leiden en hij deed dat op bekwame wijze.

Zaterdagmiddag aanstaande (aanvang 14.30 uur) komt koploper Hamme-Zogge op bezoek in het Houtvoort stadion. Volgens insiders de sterkste ploeg uit de reeks.

Deze komende tegenstander kwam het voorbije weekeinde op eigen terrein niet in actie vanwege het algemene forfait van Heusden B.

Supporters allen op post!

Arthur Eeckhout

Graag een wedstrijd bijwonen?

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x