20 november 2018

Wanprestatie B-kern SGW tegen Hamme-Zogge

De beloften ploeg van SGW leverde afgelopen zaterdagmiddag in het eigen en vertrouwde Houtvoort stadion een ware wanprestatie voor het thuispubliek, getuige de forse 1-9 nederlaag die geleden werd tegen weliswaar de huidige koploper Hamme-Zogge.

Deze tegenstander was wel de beste ploeg tot nog toe die men in de beloften competitie is tegengekomen maar met wat meer inzet van de thuisspelers had de wedstrijd geheel anders kunnen verlopen.

De bezoekers namen in de negende minuut van de eerste helft met 0-1 de leiding via een treffer van Geert Van Hoyweghen maar even voor het half uur kwam SGW langs zij via een doelpunt van Cedric Leonhart op aangeven van Arno Nachtegael. Met deze 1-1 tussenstand brak tevens de rust aan.

In een tijdsbestek van nauwelijks tien minuten spelen na de rust scoorden de bezoekers vier maal via doelpunten van achtereenvolgens Yannick De Maere, Quinten Colman, Geert Van Hoyweghen en nogmaals Quinten Colman.

Dank zij tegentreffers van respectievelijk Brent Swaans, Thomas De Meyer en David Van Gasse (2x) won Hamme-Zogge uiteindelijk met forse 1-9 eindcijfers van SGW dat geen schim vertoonde van hun spel in de voorafgaande duels.

Bij SGW maakte Kjell Van Overmeire, na een blessureleed van enkele maanden, na de rust zijn wederoptreden en hij deelde ook in de malaise. De wedstrijd werd bekwaam geleid door Stefan De Wolf.

De beide coaches Jonas Van Broeck en Vincent Deckers zullen deze week voor de training ongetwijfeld een hartig woordje met hun spelers moeten spreken om zo’n wanprestatie in de toekomst te voorkomen.

Aanstaande zaterdagmiddag (aanvang 14.30) kan men zich revancheren als men op verplaatsing moet naar Sombeke A dat het afgelopen weekeinde zijn uitduel zag worden afgelast vanwege het algemene forfait van Heusden B.


Supporters allen op post


Arthur Eeckhout

Graag een wedstrijd bijwonen?

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x