Word partner

KFC Sporting Sint-Gillis-Waas is in de loop van de jaren uitgegroeid tot een club die hoge toppen scheert in eerste provinciale en de laatste jaren ook actief was in bevordering (ook wel 4e nationale genoemd). Zowel in eerste provinciale als in 4e nationale komen elke thuiswedstrijd enkele 100'en voetballiefhebbers genieten van een middag voetbal. Tevens beschikken wij over een groot aantal jeugdspelers die elke week meermaals op de club aanwezig zijn en wedstrijden spelen tegen andere clubs. Door de provinciale jeugdwerking komen niet enkel clubs uit het Waasland op onze club, maar ook clubs uit de provincie Oost-Vlaanderen.

Als club heb je altijd enkele doelstellingen, zoals sportieve successen halen en uiteraard financieel gezond blijven. Vooral wat betreft het laatste punt is onze club altijd op zoek naar extra middelen. U vindt hieronder een overzicht van mogelijkheden om onze club te steunen.

Wij hopen alvast u binnenkort te mogen ontmoeten als een van onze nieuwe partners.

Visibiliteit is belangrijk als bedrijf

KFC Sporting Sint-Gillis-Waas biedt u dan ook enkele mogelijkheden om uw bedrijf in de kijker te zetten!

RECLAMEBORDEN

SGW beschikt over 240m ruimte rondom het veld voor reclameborden. Ook op de tribune kan je een reclamebord plaatsen. SGW wordt meermaals per jaar door TV Oost in beeld gebracht. Jouw reclamebord komt dus zeker in beeld!

WEDSTRIJDBAL

Voor elke thuiswedstrijd van ons A-elftal kan je een wedstrijdbal geven. Je bedrijf verschijnt op het wedstrijdblad (min. 200 afdrukken) en wordt vermeld door onze stadionspeaker.

KLEDIJ

U heeft de mogelijkheid uw naam en/of bedrijfslogo te vermelden op de officiële wedstrijdoutfit van zowel onze A-kern als onze jeugdploegen. Ook op de trainingsoutfits van de jeugd kunnen wij uw reclame plaatsen.

DOEKEN

Achter de twee doelen op elk veld kunnen wij u reclamedoeken hangen. Dit biedt een unieke visibiliteit en uw reclame komt meermaals per wedstrijd in beeld. Bovendien verschijnt uw reclame zeker op video en fotografisch werk.

WEDSTRIJDSPONSOR

Er zijn heel wat mogelijkheden, denk maar aan flyeracties, samplingacties, marketingacties,... De mogelijkheden zijn eindeloos en ook uw eigen creatieve ideeën kunnen tot uitvoering gebracht worden!

WEBSITE & SOCIALE MEDIA

In het seizoen 2014-15 werd onze website maar liefst door 17.393 mensen bekeken. Ook onze Facebook & Twitter account staat niet stil! We worden gevolgd door maar liefst 700+ mensen!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x